torsdag, september 28, 2006

Sprejdag 6

Idag kom första känslostormen på länge…

Igår var vi och kollade på en lägenhet mitt i stan som ligger på fjärde våningen utan hiss. Jätte OPRAKTISKT om man har barn…

Jag tror att jag tittade på den mest i protest över vår situation. I dag diskuterade jag det med min mamma och det slutade i tårar från oss båda. Först fick jag höra hur dum ide det var och jag blev såklart ledsen. Jag talade om att jag förstå alla hennes argument och önskar så att vi istället tittade på hus i ett barnvänligtområde men nu ÄR VI INTE där. Då blev hon ledsen och jag fick trösta henne…

Det blev inte bättre av att min svägerska skickade massa bilder på hennes pojke och hans kompisar, ett och ett halvt år gamla och jättesöta allihop.

Jag packade ihop min väska och sa till min förstående chef att jag tänkte jobba hemifrån. Väl hemma blev jag tröstade av min älskade man och nu känns allt bra igen, men pust vad man blir trött av dessa känslostormar.

2 kommentarer:

Anna sa...

Äsch, man kan ju inte leva som att man kanske ska få barn när som helst. I alla fall orkade inte jag det. Och när nu barnet kommer så får man väl stå ut med de fyra trapporna utan hiss, det har ju mammor gjort tidigare. Jag känner igen mig i ditt "protesterande". Oj vad jag köpte mycket dyra märkeskläder som protest. Sådant man inte unnar sig när man har småbarn. Jag kunde ju sparat pengarna till om vi skulle få barn, men så orkar man ju inte leva till sist. Jag slösade i ren protest och blev lite tröstad av det.

Sista gången planerade vi till och med en utlandsresa (som iofs inte blev av) efter IVF:en, för jag kände att det var enklare att ha en pågående vardag än att allt skulle stanna upp efter testdatum.

Kämpa på gumman!

Mina sa...

Tack för ditt stöd, Anna!
Jag ska föröka leva i nuet även om det inte är så lätt alla gånger ;o)

Kram!