tisdag, november 07, 2006

Ruvardag 14

Jag har fått mens.

När ska jag vakna från denna onda dröm? Vad har jag gjort för att förtjäna detta?!!! Jag känner mig helt tom. Tårarna har inte ännu kommit, jag är fortfarande i chock efter gårdagens besked.

Tack för att ni hoppades åt mig.

20 kommentarer:

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Vill bara krama dig hårt och lova att allt kommer att bli bra! För det tror jag verkligen, att det på ena eller andra sättet kommer att lösa sig.

Men jag förstår att allt är tungt och hemskt just nu och att du knappast orkar tänka framåt.

Stora, stora kramar

Anonym sa...

oh nej. Vad hemsk allt verka vara...allt är. även jag vill bara hoppa genom datorn och krama dig. nej nej nej, jag är mycket lesden (very sorry).

Kram,

Nina

Solkatten sa...

Nej NEJ NEEJ!!! Är uppriktigt skitledsen för din skull. Vad mer kan man säga...

Stor varm kram

Tingeling sa...

Åh nej... Det finns inga ord att säga i den här situationen, ingen uppmuntran. Tyvärr. Annat än att: Du klarar det! Fast det inte känns så nu. Tänker på dig! Stora varma kramar.

Storkenflyger sa...

Jag tänker på dig ikväll.

Mina sa...

Tack så mycket för era hälsningar och kramar, de värmer verkligen jättemycket. Som ni säkert känner igen, gör dessa situationer inte en speciellt social. Jag är därför så glad att jag har er!

Stora kramar till er alla!

Anonym sa...

Åh nej. Vilken helvetesvecka.
Jag skickar kramar och tröst så mycket det bara går.

Mina tankar är hos dig.

Filippis sa...

Fy, vad orättvist livet är. Stor KRAM till dig.

Karika Pyry sa...

Åh nej.. Och på samma dag som mig får du mens.. Det är så orättvist, och jag vet alldeles för väl hur du känner dig.. :-( Varma kramar till dig.

Amira sa...

Jo, ibland är det bara för jävligt hur det kör ihop sig. Du kommer igenom det, jag vet men nu är det jobbigt i kvadrat! Något kan ändå komma ut av det, nytt bättre jobb, du orkar ett nytt försök. Men man måste också få vara ledsen. Kan inte strategiplanera jämt. Kramar dig, hoppas du kan gråta, det hjälper!

Janna sa...

NEEJJ!! Jag blir så ledsen för din skull! Nej, det finns inget att säga för det är så j-vla as-orättvist!! Hur mycket ska en människa behöva tåla?? Nu håller jag bara tummarna för lilleputtevalpen för efter allt det onda som har hänt på sistone behöver du lite valpfeber att skingra tankarna med!!

Bamsekramar

Salvia sa...

Usch.

Kram.

Anonym sa...

Hej Mina,
jag är en kille i en liknande situation som din. Jag och in tjej har gjort två misslyckade ivf-försök tidigare varav ett FET, och gjorde återföring av två embryon i morse. Men de var inte s.k. topp-embryon och vi har extremt låga förväntningar. Efter detta försök kommer vi kanske undersöka möjligheterna att adoptera - vi orkar helt enkelt inte med att ta allt från början igen.
Jag känner med dig!

Carnesir sa...

kramkram

Tingeling sa...

Hur mår du vännen? Uppdatera - blir ju orolig..
Här finns många som tänker på dig och sänder dig styrketankar och virtuella kramar.

Solkatten sa...

Vännen, jag tänker jättemycket på dig. Kram

Anonym sa...

Tänker på dig och skickar en varm kram. Från Erica.

Mina sa...

Ni är sååå snäll och omtänksamma! Jag blir alldeles varm om hjärtat när jag läser era kommentarer. Jag mår som sagt inte bra men det är inte heller helt nattsvart. Jag ska snart skiva ner lite tankar men jag måste bara samla mig först...

Kramar om er alla!!!

Anonym sa...

hej!
du känner inte mig men ajg läser din blogg. Vill bara uttrycka min sympati och hur för jävligt det är att man ibland måste drabbas av inte bara en utan flera kriser samtidigt. Massor av värme från en Frida som har en stark förvissning om att det kommer att ordna sig för dig i sinom tid.

Astillbe sa...

Oj, jag var helt säker på att jag lämnat en kommentar här.

Skickar över ett lass med kramar, jag hoppas att du under omständigheterna mår bra. Tänker på dig ofta. STYRKEKRAMAR